Популярные товары

Information

Производители

Нет производителей

Поставщики

Нет поставщиков

Bona Valere on luonnonkosmetiikkaa myyvä verkkokauppa, jonka kaikki tuotteet ovat valmistettu käsityönä, luonnon parhaista raaka-aineista. Yksikään tuote ei sisällä synteettisiä hajusteita, säilöntä- tai väriaineita eikä muita myrkyllisiä kemikaaleja. Luonnollisestikaan tuotteita ei ole testattu eläimillä.

Lisäksi Bona Valere toimii virolaisen luonnonkosmetiikkabrändin Signe Seebid maahantuojana.

Signe Seebid tuotesarja sekä Bona Valere ky ovat molemmat perheyrityksiä, meille on tärkeä asiakkaan mielipide siksi ennen tuotteiden lanseerausta kaikki tuotteet kokeillaan ensin itse. Olemme valmiita investoimaan korkealaatuisiin raaka-aineisiin ja pakkauksiin, ja joskus se tarkoittaa kärsivällisyyttä tuotannon määrien että hintojen osalta, mutta ei koskaan laadusta.

Signe Seebid käyttää vain luonnollisia ainesosia tuotteiden valmistuksessa mm. yrtit, savet ja eteeriset öljyt, jotka ovat olleet esi-isiemme kosmetiikkahyllyillä vuosisatoja. Signe Seebid tuotteet pakataan mahdollisuuksien mukaan ympäristöystävälliseen pakkaukseen, pääasiassa käytetään lasia, kierrätettyä kartonkia ja paperia.

Tehokas kosmeettinen tuote ei tarvitse sisältää suuren määrän kemiallisia yhdisteitä, mutta oikein valittuja luonnollisia ainesosia. Signe Seebidin tuotteiden kaikki ainesosat löytyy luonnosta, siksi on tuotteissa säilynyt lisäksi tuoksulle ja värille myös muita hyödöllisiä aineita.

Signe Seebid 

Signe Seebidin kylpyhuonekosmetiikka on valmistettu käsityönä, käyttäen korkealaatuisia raaka-aineita ja Viron ​​kasveja. Kaikki tuotteet ovat luonnollisia ja ihoystävällisiä. Tuotteiden värit ovat peräisin luonnonkasveista, oksideista, lietteestä, savesta tai muusta luonnossa esiintyvästä. Saippuat on valmistunut perinteisellä menetelmällä, mikä tarkoittaa, että rasvaa kuumennettaessa lämpötila ei nouse yli 70 astetta ja kaikki iholle arvokkaat aineet säilytetään. Tuotteet eivät sisällä minkäänlaisia synteettisiä aineita. Saippualle antavat tuoksun luonnolliset eteeriset öljyt.

Signe Seebidin luonnonkosmetiikka valmistetaan rakkaudella luonnosta! 

Signe Seebid tekee yhteistyötä virolaisten kehitysvammaisten kanssa, jotka huopaavat lampaanmaitosaippuat ja saavat siitä palkkaa.

Toimintakeskukset:

Astangu kuntoutuskeskus – ensimmäinen ammatillinen koulutus- ja kuntoutuskeskus Virossa.

Juks

Otamme mielellämme vastaan palautetta, jos sivuilta/tuotteissa löytyy jokin sellainen virhe, joka sinun mielestä pitäisi korjata.

Kiitos palautteestasi,

Cathy Siitam
Arkisin 9.00 - 17.00
+358 44 592 0185
Bona Valere Ky 
Y-tunnus. 2653817-5 
Aleksanterinkatu 29, 15140 Lahti 
info@bonavalere.com 
puh. +358 44 592 0185

Lue myös tästä